Τούρτα με νουτέλα Nutella

Υλικά:2 κούπες φαρίνα 1 κούπα κοσκινισμένο κακάο 2 κούπες ζάχαρη Μία πρέζα αλάτι ( 1/4 από το κουταλάκι) 5 αυγά 1/2 κούπας γάλα εβαπορέ χλιαρό 1 βούτυρο lurpak  σε θερμοκρασία δωματίου 2 κουταλάκια του γλυκού άρωμα βανίλιας Σόδα στην άκρη του κουταλιού, πολύ λίγη. 1/3 της κούπας χλιαρό νερό 1 σφηνάκι κονιάκΚρέμα 1 Κρέμα γάλακτος Meggle ζαχαροπλαστικής 500ml 1 Βάζο Nutella 400mlΕπικάλυψη1 Κρέμα γάλακτος Meggle ζαχαροπλαστικής 500ml 200 γρ φουντούκια κοντροκομμέναΡίχνουμε όλα τα υλικά για το κέικ  εκτός από το νερό και το κονιάκ στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε σε μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το χλιαρό νερό και το κονιάκ και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμη 1 λεπτό.