Λεμονάτο μοσχαράκι κατσαρόλας

Υλικά:1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες Φρέσκο Κρεμμυδάκι 3-4 σκελίδεςΣκόρδο 5-6 λεμόνια σε χυμό 1 ποτήρι Κρασί (ό,τι έχετε) περίπου μισό ποτήρι Χυμό μανταρίνι corn flour 3-4 κουταλιές Philadelfia 1 κουταλιά μυζηθρα τριμμένη Αλάτι + Πιπέρι Μπαχάρι ΘυμάριΕκτέλεση:Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του κρέατος σε βούτυρο ή φυτίνη। Τα ξεροψήνουμε καλά να αλλάξουν χρώμα, χωρίς να τα πολυμετακινούμε για να εγκλωβιστούν οι χυμοί του κρέατος, χωρίς να «νερώσει» η κατσαρόλα. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε 5-6 μπαχάρια. Προς το τέλος προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σκορδο που έχουμε κόψει σε κομματάκια