Δείτε τη συνταγή στο Οι Συνταγές της Λόπης
Υλικά (για 4 με 6 άτομα)2 κιλά γίδα2 μεγάλα λεμόνια1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο2 κιλά πατάτες
ΕκτέλεσηΒράζουμε τη γίδα σε άφθονο νερό. Μόλις αρχίσει να αφρίζει αλλάζουμε το νερό και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για ακόμα μία φορά. Κατόπιν την αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει, σε χαμηλή φωτιά ή στη χύτρα. Καθαρίζουμε το κρέας από τα κόκκαλα και το βάζουμε σε γάστρα. Καθαρίζουμε τις πατάτες,
Πηγή: Οι Συνταγές της Λόπης
Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:
- γιδα βραστη αργυρω
- γιδα βραστη λεμονατη
- γιδα βραστη σουπα αργυρω
- ΓΙΔΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ