Μαυρομάτικα με άνθη πορτοκαλιάς

 
image
Όλη την δουλειά στο πιάτο την κάνουν αυτά τα κάτασπρα άνθη πορτοκαλιάς, με το που τα παρέλαβα σήμερα το πρωί από τον «κήπο» της μητέρας μου, αυτόματα, σχεδόν μηχανικά έβαλα να βράσω μαυρομάτικα για το μενού του μεσημεριανού. Σαλάτα μαυρομάτικα με πορτοκάλι εμποτισμένο με το άρωμα των άνθεων και κρεμμύδι εμποτισμένο με γλυκό χυμό πορτοκαλιού στο gastrovac, μαϊντανό και σχινόπρασο. Παρ” όλη την απλότητά του όσοι το γεύτηκαν θυμήθηκαν ότι έχουμε μπει στην άνοιξη, ξέχασαν για λίγο την κρύα βροχή, τον γκρίζο ουρανό, ταξίδεψαν στο γαλάζιο της Ελλάδας μέχρι που ήρθε η στιγμή να επιστρέψουν στα γραφεία τους και εκείνη την στιγμή κάποιοι με ρώτησαν, σχεδόν παρακαλετά «… θα έχει για αύριο την ίδια σαλάτα;»!!!

Η σελίδα δείχνει cache εκδοχή (στιγμιότυπο) περιεχομένου συνταγής από το public domain: http://greekgastronomia.blogspot.com/2013/04/blog-post_5.html. – Μεταβείτε στην πηγή με το σύνδεσμο: Διασκεδάζοντας την Ελληνική Κουζίνα http://greekgastronomia.blogspot.com/2013/04/blog-post_5.html.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Συνταγή:(Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια)
  2. Κοκκινοπά Μαυρομάτικα Φασόλια με Ρύζι
  3. Φασόλια μαυρομάτικα σαλάτα με αντίδια και φύτρες φακής
  4. Σαλάτα με φασόλια μαυρομάτικα