Δείτε τη συνταγή απο Betty’s Cuisine
Η λεμονιά μας κατάφορτη από τον καρπό της!

Μια σπιτική λεμονάδα πάντα ευπρόσδεκτη και δροσιστική!

Υλικά για μια κανάτα:
2 ποτήρια χυμός λεμονιού
2 ¼ ποτήρια ζάχαρη
¾ ποτηριού ζεστό νερό
Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το ζεστό νερό και τη ζάχαρη,
ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει.

Εν τω μεταξύ στύβουμε τα λεμόνια και σουρώνουμε το χυμό.

Ρίχνουμε το χυμό στο μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Αποστειρώνουμε ένα γυάλινο μπουκάλι με καπάκι που κλείνει καλά,
το γεμίζουμε και φυλάμε τη λεμονάδα στο ψυγείο.

Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, βάζουμε μισό ποτήρι λεμονάδα,
μπόλικα παγάκια και απογεμίζουμε το ποτήρι με δροσερό νερό.
Στην υγειά σας!
Πηγή: Betty’s Cuisine
Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:
- λεμοναδα βεφα αλεξιαδου
- Βεφα αλεξιαδου λεμοναδα