Ο Μάιος είναι η καλύτερη στιγμή της φράουλας και ο μαναδικος μήνας που την καταναλώνω σε μεγάλες ποσότητες, δοκιμάζοντας διάφορα .. Αρχές Ιουνίου και περί τα τέλη Μαΐου είναι η εποχή για να τις κάνω μαρμελάδα.Τώρα όμως που είναι ιδανικά ζουμερές και γλυκιές μου αρέσουν πιο πολύ από όλα φρέσκιες μέσα σε διάφορες τύπου κρέμες. Η αγαπημένη μου γεύση είναι να τις ανακατεύω απλά με σαντιγί κι αν υπάρχει πρόχειρο να τους ρίχνω καβουρντισμένο αμυγδαλο.
Μόνο με 3 υλικά!ΥΛΙΚΑ 230 γρ μπισκότα τύπου oreo με βανίλια (1 πακέτο) 1 κ γλυκού μπέικιν 200 γρ κρέμα καρύδας Επάλειψη :Νηστισιμη πραλινα φουντουκιού Κρέμα αμυγδάλου και φιλέ αμυγδάλου (προαιρετικά) Θρυματιζουμε στο μουλτι τα μπισκότα Σε μπολ τα ανακατεύουμε με σπάτουλα με το μπέικιν και την κρέμα καρύδας. Στρώνουμε με αντικολλητικο χαρτί μια μικρή μακρόστενη φόρμα κέικ και στρώνουμε το μιγμα.
Υλικά 250 γρ. αλεύρι 170 γρ. βούτυρο 1 κρόκος αυγού 5 κ.σ
Πολύ γρήγορη και εύκολη μακαρονάδα, με πικάντικο, μεσογειακό χαρακτήρα και άρωμα σκόρδου. Δοκιμάστε την και δεν θα μετανιώσετε.
Πολύ εύκολη συνταγή για σάλτσα μανιτάρια, με ξεκάθαρες γεύσεις, ιδανική για τα ζυμαρικά, το ρύζι, συνοδευτικό σε κρέας ή απλά ένας γρήγορος μεζές.