Ο Μάιος είναι η καλύτερη στιγμή της φράουλας και ο μαναδικος μήνας που την καταναλώνω σε μεγάλες ποσότητες, δοκιμάζοντας διάφορα .. Αρχές Ιουνίου και περί τα τέλη Μαΐου είναι η εποχή για να τις κάνω μαρμελάδα.Τώρα όμως που είναι ιδανικά ζουμερές και γλυκιές μου αρέσουν πιο πολύ από όλα φρέσκιες μέσα σε διάφορες τύπου κρέμες. Η αγαπημένη μου γεύση είναι να τις ανακατεύω απλά με σαντιγί κι αν υπάρχει πρόχειρο να τους ρίχνω καβουρντισμένο αμυγδαλο.
Μόνο με 3 υλικά!ΥΛΙΚΑ 230 γρ μπισκότα τύπου oreo με βανίλια (1 πακέτο) 1 κ γλυκού μπέικιν 200 γρ κρέμα καρύδας Επάλειψη :Νηστισιμη πραλινα φουντουκιού Κρέμα αμυγδάλου και φιλέ αμυγδάλου (προαιρετικά) Θρυματιζουμε στο μουλτι τα μπισκότα Σε μπολ τα ανακατεύουμε με σπάτουλα με το μπέικιν και την κρέμα καρύδας. Στρώνουμε με αντικολλητικο χαρτί μια μικρή μακρόστενη φόρμα κέικ και στρώνουμε το μιγμα.
Pin It Μακαρόνια να ειναι και οτι να ναι, μια συνταγη που λάτρεψα,πολυ εύκολη και νόστιμη. Εγω θα τα πρότεινα και με ψιλοκομμενα πικάντικα λουκάνικααντι των σαλάμιων.Αφήνω την επιλογή σε σας!!!!Καλή όρεξη!!!Υλικα1 πακέτο κανελόνιαΓια τον κιμά500γρ κιμά ανάμεικτο1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 φέτες μορταδέλα αλεσμένες στο multi3 φέτες ζαμπόν αλεσμένες στο Multi1 κ. σουπάς πελτέ ντομάτας1 φυλλό δάφνηςαλάτι, πιπέρι, ρίγανη1/2 φλ.
To πρωϊνό λένε είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας..Και όντως είναι, αφού μας δίνει ενέργεια και δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της κάθημερινής ρουτίνας.Όταν μπορεί να μας κρατήσει «γεμάτους» ενέργεια για αρκετές ώρες και είναι συγχρόνως νόστιμο και απολαυστικό τότε έχουμε τον τέλειο συνδυασμό του τέλειου πρωϊνού.Τέτοιες είναι όλες οι παρακάτω συνταγές που σας προτείνω σήμερα για το πρωϊνό: γεμάτες πρωτείνες, φυτικές ίνες, χαμηλά λιπαρά και λίγες θερμίδες.
Είσαι ερωτευμένος και σε παράτησε. Δεν πιστεύεις στις καρδούλες και στις πεταλούδες.