Ισως η τελευταία ανάρτήση σε αύτη την σελιδα και δε θα μπορούσε να είναι άλλη απο την συνταγή που αναδείξατε τα Τσουρέκια αυτή την φόρα σε βιντεό!!!! Δεν νομίζω να βρείτε πιο αναλύτικο βιντέο απο αυτό!!!!!!![embedded content]Ολόκληρη την συνταγή θα την βρείτε στην νέα μας σελίδα https://syntagesapospiti.gr/recipe/paschalina-tsoyrekia/
Μια απο τις συνταγές που πολλοι ζητούσατε να την δείτε αναλυτικα.Πιο αναλυτική δε γίνεται, δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος και θα έχετε απίστευτο αποτέλεσμα.Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι για να ενημερώνεστε για ότι νέο ανεβαίνει.[embedded content]
Μοιραστείτε τοΆτομα: 3, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα , Κόστος: 6 €ΥΛΙΚΑ:3 κομμάτια κοτόπουλο250 γρ κριθαράκι με πιπεριά Φλωρίνης από το Πήλιο2 ντομάτες ώριμες1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας4 ποτήρια ζεστό νερόΑλάτιΠιπέριΛίγο ελαιόλαδοΕΚΤΕΛΕΣΗ:Σε μία πήλινη γάστρα (ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος) βάζετε τα κομμάτια κοτόπουλο, τις ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες, 3 ποτήρια νερό, τον πελτέ ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο.Κλείνουμε τη γάστρα με το καπάκι και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200 °C.Κατόπιν προσθέτουμε και το κριθαράκι με το 4ο ποτήρι νερό και φουρνίζουμε για άλλα 15 λεπτά έως ότου γίνει το κριθαράκι.
Χαιρετώ τους φίλους της σελίδας. Μιας και η τεχνολογία εξελίσσετε και κάποιοι το ζητούσατε επιτακτικά, δημιουργήσαμε στο ΥOUTUBE, κανάλι με τις συνταγές της σελίδας.
Μοιραστείτε τοΆτομα:4-6, Χρόνος προετοιμασίας:15’, Χρόνος βρασίματος: 40’, Κόστος: 15,00 €ΥΛΙΚΑ :1 φρέσκο χταπόδι (περίπου 1 κιλό ή παραπάνω)2 φύλλα δάφνηςΕλαιόλαδο3 φρέσκα κρεμμυδάκια50 ml λευκό κρασίΑλάτι, πιπέρι, ρίγανηΛίγο φρέσκο μαϊντανό4 – 5 φλιτζάνια βρασμένα φασόλιαΓια την σάλτσα1 μέρος λευκό ξύδι (ή ξύδι μπαλσάμικο αρωματικό)3 μέρη ελαιόλαδοΕΚΤΕΛΕΣΗ:Για να φτιάξουμε τη σαλάτα θα πρέπει να έχουμε έτοιμα βρασμένα φασόλια.Για να φτιάξουμε τη σάλτσα βάζουμε το ξύδι σε ένα ποτήρι και σιγά σιγά ρίχνουμε το ελαιόλαδο αναδεύοντας με το mixer μέχρι να έχουμε μία δεμένη σάλτσα.Για να ετοιμάσουμε το χταπόδι, το πλένουμε, το καθαρίζουμε και το βάζουμε ολόκληρο μέσα σε μία κατσαρόλα μαζί με μισό ποτήρι νερό και 2 φύλλα δάφνης. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από την κατσαρόλα για να κρυώσει και το κόβουμε σε κομμάτια.Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένες σε μικρές ροδέλες και τα σοτάρουμε ελαφρώς.