Ισως η τελευταία ανάρτήση σε αύτη την σελιδα και δε θα μπορούσε να είναι άλλη απο την συνταγή που αναδείξατε τα Τσουρέκια αυτή την φόρα σε βιντεό!!!! Δεν νομίζω να βρείτε πιο αναλύτικο βιντέο απο αυτό!!!!!!![embedded content]Ολόκληρη την συνταγή θα την βρείτε στην νέα μας σελίδα https://syntagesapospiti.gr/recipe/paschalina-tsoyrekia/
Μοιραστείτε τοΆτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 10’, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 6 €ΥΛΙΚΑ :½ κοτόπουλο (1 στήθος και ένα μπούτι)1 κουτάκι μπύρα 330 ml (σε θερμοκρασία δωματίου)2 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης2 πιπεριές πράσινες για γέμισμαΑλάτιΛίγο πιπέρι1 κουταλιά της σούπας κάρυ2-3 κουταλιές ελαιόλαδοΕΚΤΕΛΕΣΗ:Στην αρχή πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα, μαζί με το ελαιόλαδο να τσιγαριστεί.Μέχρι να τσιγαριστεί το κοτόπουλο, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες. Μόλις το κοτόπουλου είναι έτοιμο, το βγάζουμε από την κατσαρόλα, ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές και τις σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και σβήνουμε με τη μπύρα.Χαμηλώνουμε τη φωτιά (κάτω του μετρίου), βάζουμε το καπάκι στην κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγομαγειρευτεί για περίπου 45 λεπτά.Αν στο τέλος μας περισσέψει λίγο ζουμάκι, τότε προσθέτουμε ½ κουταλάκι κορν φλάουρ για να δέσει η σάλτσα.
Μια απο τις συνταγές που πολλοι ζητούσατε να την δείτε αναλυτικα.Πιο αναλυτική δε γίνεται, δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος και θα έχετε απίστευτο αποτέλεσμα.Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι για να ενημερώνεστε για ότι νέο ανεβαίνει.[embedded content]
Μοιραστείτε τοΆτομα: 10, Χρόνος προετοιμασίας: 10′, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 3,50€ΥΛΙΚΑ:500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του330 ml μπύρα (ένα μικρό κουτάκι)160 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φέτεςβασιλικό ή ρίγανηαλάτιλίγο ελαιόλαδοΕΚΤΕΛΕΣΗ:Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με κυκλικές κινήσεις το αλεύρι με τη μπύρα.Προσθέτουμε τις ελιές, το βασιλικό ή τη ρίγανη και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε ξανά.
Μοιραστείτε τοΆτομα: 6, Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά, Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτάΥΛΙΚΑ :3 Τομάτες (κομμένες στα 8)1/2 Αγγούρι (κομμένο στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια σε λοξές, λεπτές φέτες)1 μέτριο κρεμμύδι ( κομμένο σε λεπτές φέτες)1 πιπεριά πράσινη (κομμένη σε μικρά μπαστουνάκια)80g Ελιές Καλαμών ΠΟΠ ροδέλλα1/2κ.σ. Ρίγανη φρέσκια κομμένη σε λάδι2κ.σ. ΔυόσμοςΑλάτι100g Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο2κ.σ