Ο Μάιος είναι η καλύτερη στιγμή της φράουλας και ο μαναδικος μήνας που την καταναλώνω σε μεγάλες ποσότητες, δοκιμάζοντας διάφορα .. Αρχές Ιουνίου και περί τα τέλη Μαΐου είναι η εποχή για να τις κάνω μαρμελάδα.Τώρα όμως που είναι ιδανικά ζουμερές και γλυκιές μου αρέσουν πιο πολύ από όλα φρέσκιες μέσα σε διάφορες τύπου κρέμες. Η αγαπημένη μου γεύση είναι να τις ανακατεύω απλά με σαντιγί κι αν υπάρχει πρόχειρο να τους ρίχνω καβουρντισμένο αμυγδαλο.
Μόνο με 3 υλικά!ΥΛΙΚΑ 230 γρ μπισκότα τύπου oreo με βανίλια (1 πακέτο) 1 κ γλυκού μπέικιν 200 γρ κρέμα καρύδας Επάλειψη :Νηστισιμη πραλινα φουντουκιού Κρέμα αμυγδάλου και φιλέ αμυγδάλου (προαιρετικά) Θρυματιζουμε στο μουλτι τα μπισκότα Σε μπολ τα ανακατεύουμε με σπάτουλα με το μπέικιν και την κρέμα καρύδας. Στρώνουμε με αντικολλητικο χαρτί μια μικρή μακρόστενη φόρμα κέικ και στρώνουμε το μιγμα.
Ισως η τελευταία ανάρτήση σε αύτη την σελιδα και δε θα μπορούσε να είναι άλλη απο την συνταγή που αναδείξατε τα Τσουρέκια αυτή την φόρα σε βιντεό!!!! Δεν νομίζω να βρείτε πιο αναλύτικο βιντέο απο αυτό!!!!!!![embedded content]Ολόκληρη την συνταγή θα την βρείτε στην νέα μας σελίδα https://syntagesapospiti.gr/recipe/paschalina-tsoyrekia/
Μια απο τις συνταγές που πολλοι ζητούσατε να την δείτε αναλυτικα.Πιο αναλυτική δε γίνεται, δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος και θα έχετε απίστευτο αποτέλεσμα.Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι για να ενημερώνεστε για ότι νέο ανεβαίνει.[embedded content]
Μοιραστείτε τοΆτομα: 6-8, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 20’ , Κόστος: 5 €ΥΛΙΚΑ :Για τη φάβα500 γρ. φάβα½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο1 και μισό λεμόνι – το χυμό τουΑλάτιΠιπέριΓια τα κρεμμύδια½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο5 κρεμμύδια ξερά1 ποτήρι του κρασιού κρασί κόκκινο γλυκόΑλάτιΕΚΤΕΛΕΣΗ:Για τη φάβα: Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και τη φάβα και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου για 20 λεπτά (ο χρόνος βρασμού εξαρτάται από την ποιότητα της φάβας). Κατά τη διάρκεια του βρασμού αφαιρούμε με ένα κουτάλι τον αφρό που δημιουργείται