Σάντουιτς με μοσχάρι και άλειμμα πιπεριάς Η μέρα σου ξεκινάει μ” ένα βασιλικό χουζούρι γεμάτο τεντώματα και χασμουρητά ευδαιμονίας. Το άχαρο ντριν από το κακούργο ξυπνητήρι, που επιμένει να σου διαταράσσει τον ύπνο (και το νευρικό σύστημα) τις καθημερινές δεν ακούγεται.
Ανάποδη τάρτα με ντοματίνια και μοτσαρέλα Υπάρχουν φορές που ξυπνάς με τις καλύτερες προθέσεις για την πορεία της μέρας σου, αλλά το σύμπαν έχει αποφασίσει πριν από σένα για σένα. Είναι εκείνες οι μέρες που σου πάνε όλα ανάποδα…Το ξυπνητήρι αποφασίζει να κάνει απεργία και δεν χτυπάει ποτέ
Υλικά:Για τα μπιφτέκια:1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 κρεμμύδι 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο στο μπλέντερ 1 αυγό μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας ξύδι ελαιόλαδο δυόσμο ρίγανη κύμινο αλάτι πιπέριΓια τη σάλτσα ροκφόρ:100 γρ. μαργαρίνη 100 γρ. ροκφόρ (ή μπλε τυρί) 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή λίγη κρέμα γάλακτος (προαιρετικά) φρεσκοτριμμένο πιπέριΣ” “ενα μικρό κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και μολις λιώσει προσθέτουμε το ροκφόρ
Υλικά:250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 250 γρ. ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 250 γρ.
Τάρτα σφολιάτας με γαρίδες και λαχανικά Τα φώτα χαμηλώνουν, η αυλαία ανοίγει κι ένας προβολέας φωτίζει τη σκηνή.