Πατατούλες baby με μπέικον και σύκο Θέλω να ξεκινήσω τη σημερινή ανάρτηση ζητώντας συγγνώμη. Μία μεγάλη, βαθιά, ειλικρινή συγγνώμη…Συγγνώμη από σένα που νηστεύεις και δεν σκοπεύεις να βάλεις κρέας στο στόμα σου πριν το Πάσχα, όσο κι αν το λιγουρεύεσαι. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο ν” ακούς τις μπριζόλες να φωνάζουν τ” όνομά σου κάθε φορά που περνάς μπροστά από κρεοπωλείο
Θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά: 1 φιλέτο κοτόπουλο 3-4 φέτες μπέικον μία κούπα τυρί κίτρινο που να λιώνει 150ml περίπου κρέμα γάλακτος Καρινό ή άλλο μπαχαρικό για το κοτόπουλο Γλυκιά πάπρικα Λιγο αλάτι Λίγο λάδι για το τηγάνι Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε πλάγιες φέτες Και το μπέικον σε κομμάτια Ζεσταίνουμε ελάχιστο λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζουμe το κοτοπουλο με το μπέικον και προσθέτουμε τα μπαχαρικά Μόλις πάρουν χρώμα αδειάζουμε σε ένα μικρό πυρεξ Προσθέτουμε το τυρί Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να πάει παντού Πασπαλίζουμε με πάπρικα Βάζουμε στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινήσει Έτοιμο το φαγητό μας Συνοδέυεται τέλεια με μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα. Email This BlogThis
Και σε ποιον δεν αρέσουν τα αβγά και το μπέικον. Εδώ θα τα δούμε ένα εύκολο σνακ με υλικά που συνήθως υπάρχουν στο σπίτι
Δείτε τη συνταγή απο Mageiras.gr Μία τάρτα με αφράτη γέμιση Υλικά για ζύμη τάρτας: 180 γρ. ανάλατο βούτυρο, κομμένο σε κύβους 300 γρ. για όλες τις χρήσεις αλεύρι ¼ κ.γ. […]
Δείτε τη συνταγή απο Ιστομαγειρέματα Άμαν είσαι στα ξένα, λυσσιάς γύρον, αλλά γύρος πιττίν. Οπότε αυτοσχεδιάζεις. Τούντην συνταγή ήβρα την κάπου στο νέτ, εν αθθυμούμαι όμως που, συγχωράτε μου, πάντως […]