Αυτά τα ψητά ροδάκινα με βούτυρο, μέλι και κανέλα γίνονται τόσο εύκολα που χρειάζεται μόνο πέντε λεπτά να ετοιμαστούν. Με την προσθήκη βουτύρου, μελιού και κανέλας δημιουργείται ένα καραμελωμένο συρόπι το οποίο χρησιμοποιούμε για να σερβίρουμε το γλυκό.
Η κομπόστα Ροδάκινο είναι ένα υπέροχο επιδόρπιο, το οποίο γίνεται με ολόκληρα κομμάτια φρούτου και συρόπι. Γίνεται πολύ εύκολα και γίνεται ένα ελαφρύ γλυκό από μόνο του ή πάνω από παγωτό, με στραγγιστό γιαούρτι, πάνω από κρέπες ή τηγανίτες ή πάνω σε κρέμες ή άλλα γλυκά.
Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής Ένα κέικ που δεν είναι τόσο γλυκό και μπορεί να σερβιρισθεί όλες τις ώρες. Την ίδια συνταγή μπορείτε να την κάνετε και με νεκταρίνια, […]
Δείτε τη συνταγή στο Κοπιάστε .. στην Κουζίνα μου Αυτό το γλυκό το έφτιαξα στις αρχές του καλοκαιριού και το ξανάφτιαξα με διάφορες παραλλαγές 2 – 3 φορές ακόμη. Ευτυχώς […]
Δείτε τη συνταγή στο Βιβλίο Μαγειρικής Υλικά 1 κουτί ροδάκινο κομπόστα 200 ml γάλα καρύδας 1 κουτί κρέμα γάλακτος 1 φακελάκι ζελέ σε σκόνη χωρίς γεύση και άχρωμο 1/2 φλυτζάνι […]